Online konzultáció igénylés

Tisztelt Páciensünk!

Orvosi leleteinek értékelése (cytológia, szövettan, mikrobiológiai lelelek diagnosztikai eljárások, műtétekkel kapcsolatos kérdések), további vizsgálatok, szükséges kezelések meghatározása, eRecept személyes találkozás nélkül is elérhetőek online rendelésemen. Fontos, hogy sok esetben nem nélkülözhető a személyes találkozás és az orvosi fizikális vizsgálat, azaz nem minden esetben tudjuk a problémáját távkonzultációval orvosolni. Erről a leletek áttekintése után részletesen tájékoztatjuk.

Kérem pontosan töltse ki az alábbi űrlapot és csatolja az orvosi dokumentációt. A leletek áttekintése után emailben tájékoztatjuk, hogy vállaljuk-e a szakorvosi online konzultációt.

Az online nőgyógyászati konzultáció (MELY NEM ÉLŐ, VIDEÓ, HANEM ÍRÁSOS KONZULTÁCIÓT JELENT!) díja 15.000 Ft, melyet előre utalással kell kiegyenlíteni. A konzultációs díj beérkezése után emailben küldjük a problémájával kapcsolatos orvosi szakvéleményt.

Tájékoztatjuk, hogy az online konzultációs díj fejében egyszeri szakvéleményezést vállalunk. Folyamatos konzultációra, kérdés-felelek párbeszédre online rendelésemen nincs lehetőség.

Dr. Binó Brúnó
szülész-nőgyógyász szakorvos

Online konzultáció igénylési űrlap

    Meglévő orvosi dokumentáció csatolása