Dr. Binó Brúnó

1997-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2009-ig dolgoztam Budapest egyik legnagyobb szülészeti- és nőgyógyászati onkológiai osztályán, ahol gyakorlatot szereztem az egynapos sebészet, a laparoszkópia, a szülészeti- és nőgyógyászati ultrahangos vizsgálatok, valamint az általános nőgyógyászati és nőgyógyászati onkológiai sebészeti eljárások terén is.

2009 januárjától 2013-ig a Telki Nemzetközi Magánkórházban dolgoztam. 2009-ben B szintű szülészet-nőgyógyászati ultrahang vizsgát, 2015-ben kismedencei szervek uro-gynekológiai ultrahang vizsgáját, 2017-ben a Nemzeti Vizsgabizottság szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenc vizsgáját tettem le. 2014-ben Magyarországon az elsők között kezdtem el 5D ultrahang vizsgálatokat végezni a Waby Beauty Centrumban. Felhasználva az állami és a magánegészségügyben szerzett tapasztalataimat 2015-ben megalapítottam Budapesten az első többszakmás járóbeteg ellátó magánegészségügyi központunkat. 2018 elején nyitottam meg a Budapest Medical Orvosközpontot, ahol folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, az állami egészségügyben csak hosszú várólistákkal hozzáférhető szakorvosi rendelésekkel várjuk pácienseinket. Mivel évek óta folytatok magánrendelést Budakeszin, tapasztaltam, hogy a régióban jelentős igény van egy többszakmás magánorvosi centrum létrehozására. Ezért 2019 őszén megnyitottuk a Budakeszi Medical Orvosközponot, ahol elsősorban Budakeszi, a Zsámbéki medence és a budai kerületek lakóinak nyújtunk magas szintű magánorvosi ellátást. Szentendrén 15 éve magánrendelek, a Castrum Centerben található rendelőm a város és a Dunakanyar régió betegeinek nyújt széles körű nőgyógyászati ellátást. Rendelőinkben magasan képzett, betegközpontú, a magánegészségügyben már hosszú évek óta dolgozó kollégáimmal együtt célomnak tekintem az állami egészségügy magas színvonalú alternatíváját nyújtani a nekünk bizalmat szavazó páciensek részére.

2003 óta folytatok magánrendeléseket

Rendelőim:

Budapest Medical Orvosközpont
1135 Budapest, Szent László utca 8. IV/12, 51- es kaputelefon
Rendelési idő: hétfőn 12 órától
Előzetes bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés: munkanapokon 8-19 óráig
Mobil: +36 20 264 2199

Budakeszi Medical Orvosközpont
2092 Budakeszi, Fő utca 247.
Rendelési idő: szerdán 12 órától
Előzetes bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés: +36 20 952 5228

Magánrendelés Szentendrén: Castrum Center
2000 Szentendre, Paprikabíró utca 21. I/25.
(Paprikabíró és 11-es út sarok. Parkolás: 280 Ft/óra.)
Rendelési idő: csütörtök 12 órától
Előzetes bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés: +36 20 424 7960

Fő tevékenységeim:

Nőgyógyászat:

 • Komplett nőgyógyászati szűrések (citológiai és mikrobiológiai mintavétel /Chlamydia, HPV szűrés/, ultrahang vizsgálat
 • Nőgyógyászati gyulladások kezelése
 • Menstruációs zavarok diagnosztikája, kezelése (rendellenes vérzés, fájdalmas menstruáció, dysmenorrhoea, endometriosis)
 • Fogamzásgátlás (fogamzásgátló tabletták, méhen belüli eszközök, IUD, spirál, Mirena)
 • Változókori panaszok terápiája, inkontinencia, hólyagsérv, végbélsérv kezelése
 • Endokrinológiai zavarok kezelése (acne, hirsuitizmus)
 • Mikrobiológiai vizsgálatok: hüvelykenet, chlamydia , laborvizsgálatok rövid határidővel, HPV, STD szűrés, Medserv plussz,CINTEC vizsgálatok
 • Hepatitis szűrés

Szülészet:

 • Terhesgondozás, laborvizsgálatok, magzatdiagnosztikai centrumokkal együttműködve genetikai vizsgálatok koordinálása, előjegyzése
 • Meddőségi tanácsadás
 • Terhességi ultrahang vizsgálatok
 • Előjegyzés alapján CTG/NST vizsgálat