Dr. Binó Brúnó – szakmai önéletrajz

1997-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán, majd 2002-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból. 2009-ig dolgoztam Budapest egyik legnagyobb szülészeti- és nőgyógyászati onkológiai osztályán, ahol gyakorlatot szereztem az egynapos sebészet,az általános nőgyógyászati műtétek a laparoszkópia, a szülészeti- és nőgyógyászati ultrahangos vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati és nőgyógyászati onkológiai sebészeti eljárások terén is.

2009 januártól 2013 szeptemberéig magánrendeléseim mellett a Telki Nemzetközi Magánkórház orvosaként,majd ennek bezárása után Budapesten,Szentendrén és Budakeszin saját magánrendelőimben végzem pácienseim ellátását.2014-ben megalapítottam Budapesten az Interlab Medical Centert,melyben folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal,nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, nyelveket beszélő,a magyar magánegészségügyben aktívan munkát vállaló orvoscsoporttal dolgozom együtt. Célom,hogy az állami egészségügy professzionális alternatíváját tudjam nyújtani a klinikánkon ellátásban részesülő pácienseink számára.Betegeink gyógyulása mellett elégedettségük a legfontosabb mérce gyógyító munkánk során.Mivel a klinika 100 %-ban orvosi tulajdonban van és orvosi vezetés alatt áll ,tevékenységünk a szakmai protokollok maximális betartását és a folyamatos belső kontrollnak köszönhetően a magas minőséget is garantálja. Az évek óta visszatérő betegeink,családtagjaik,barátaik pozitív visszajelzései jelentik számunkra az ösztönző erőt munkánk folytatásához,bízva abban,hogy az Interlab Medical Center még hosszú ideig nyújt gyógyulást régi és jövőbeni pácienseink számára.

Dr. Binó Brúnó szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelései

2003 óta folytatok magánrendelést Budapesten az Interlab Medical Centerben valamint Budakeszin és Szentendrén.

Magánrendeléseim mellett betegeim nőgyógyászati fekvőbeteg ellátását a Siófoki Kórház nőgyógyászati osztályán,a Bicskei Egynapos Sebészeti Centrumban és a Maternity Magánklinikán végzem.Budapesti állami kórházakban kollégáinkhoz folyamatos konzultációt biztosítunk elsősorban a tervezett műtéti ellátás és diagnosztikai területeken.

Főoldal >>